Eigen presentatie maken

Een presentatie is eigenlijk niet meer dan het achter elkaar plaatsen van verschillende pagina’s. Elke pagina kunt u afzonderlijk opmaken. In de presentatie zijn pagina’s eenvoudig toe te voegen of te verwijderen. Tevens is het mogelijk om de volgorde aan te passen zonder de gehele presentatie opnieuw te maken.

Een vaste opmaak (huisstijl) is eenvoudig te realiseren. Maak eenvoudig een standaard pagina (sjabloon) aan. Bij het maken van de presentatie is het mogelijk het sjabloon te selecteren waardoor eenvoudig de huisstijl wordt overgenomen. Hierbij is direct zichtbaar hoe het geheel eruit zal gaan zien op de monitor!

Afbeeldingen weergeven

Het opmaken van een pagina met één of meer afbeeldingen gaat heel eenvoudig. Maak een pagina aan in onze online Narrowcastingdisplay software. Plaats afbeeldingen direct vanuit de bestanden op de PC in de presentatie. Nadat de afbeelding geladen is op de pagina kan deze worden bewerkt. Hierbij is het mogelijke de grootte, doorzichtigheid en rondingen aan te passen.

Tevens is het mogelijk om de afbeelding te animeren, wat betekent dat de afbeelding kan bewegen gedurende de presentatie. Hierbij zijn er verschillende animaties waaruit gekozen kan worden.

Youtube filmpjes

YouTube filmpje tonen op een pagina? Klik hiervoor op de YouTube button en sleep deze op de pagina. Zet deze op de gewenste plek neer en bepaal de grootte van de video zoals hij weergegeven dient te worden.

Vul de link van het YouTube filmpje in en hij is klaar om afgespeeld te worden.

RSS feeds tonen

Toon eenvoudig het laatste nieuws op uw presentatie. Via de RSS koppeling is het mogelijk nieuws berichten van bijvoorbeeld nu.nl, NOS of RTL Z te tonen. Wilt u andere informatie tonen die beschikbaar is via een RSS feed dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Reserveringen tonen uit Zaalagenda.nl

Online beheer van zaalreserveringen kan eenvoudig via Zaalagenda.nl. In combinatie met Narrowcastingdisplay is het mogelijk actuele reserveringsinformatie te tonen in de presentaties.

Hiermee is het mogelijk bezoekers welkom te heten en tevens te informeren over welke zalen wanneer gereserveerd zijn. Door de koppeling tussen NarrowCastingDisplay en Zaalagenda.nl is alles perfect geregeld.

Combineer Zaalagenda.nl en Narrowcastingdisplay en krijg € 5,00 korting op de abonnementsprijs.

Weersverwachting

De weersverwachting tonen geeft altijd meerwaarde. Er is altijd interesse in de weersvooruitzichten. Er kan tot 5 dagen vooruit worden ingesteld en daarnaast ook vanuit welke plaats er weergegeven dient te worden. De weersverwachting wordt verzorgd via AccuWeather.

Monitor of TV?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het weergeven van de presentaties. Dit kan via een monitor gekoppeld aan een PC of via de Google Chromecast TV 4K voor Google TV. Een andere mogelijkheid is een TV te gebruiken met de Google Chromecast TV 4K voor Google TV.  Kijk hier de voor de mogelijkheden.

 

App Narrowcastingdisplay.nl

Er is een app beschikbaar voor Android toestellen waarmee de presentatie van Narrowcastingdisplay verzorgd kan worden. De app vindt u in de Playstore. De App kan onder andere op de Google Chromecast TV 4K voor Google TV worden geïnstalleerd. De Google Chromecast TV 4K voor Google TV zorgt ervoor dat bij stroomuitval de presentatie automatisch weer opgestart wordt. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar.

Voor de app is Android 5.1 of hoger nodig.

In de installatie instructie Google Chromecast TV 4K voor Google TV staat beschreven hoe de app geïnstalleerd kan worden op de Google Chromecast TV.

Onze gegevens

Pioen Partners logo
Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 -08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@narrowcastingdisplay.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Share This