support

Online rondleiding

Heeft u een proefaccount aangemaakt? Voor een goede start bieden wij gratis een online instructie van ongeveer een half uur aan. Via Teams laten wij u de mogelijkheden zien en kunt u direct uw vragen stellen. Hierbij worden de verschillende onderdelen uitgelegd en toegelicht toegespitst op uw situatie. Na deze rondleiding weet u wat de mogelijkheden zijn en kunt u direct van start gaan.

Klik op de button hierboven om direct een afspraak in te plannen. U kunt hier zelf een datum en tijd kiezen die u en collega’s uitkomt. U kunt de collega’s hierbij ook direct uitnodigen.

Vragen en instructievideo’s

De meest voorkomende vragen zijn verzameld onder de optie Vragen.

Er zijn verschillende korte instructievideo’s die u op weg helpen bij het gebruiken van NarrowcastingDisplay.

Team Viewer support

Voor online support gebruiken wij Team Viewer. Wanneer wij telefonisch contact met u hebben vragen wij u op de button hieronder te klikken. Hiermee wordt de installatie van Team Viewer gestart. Vervolgens kunnen wij u helpen door het scherm over te nemen

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van NarrowCastingDisplay voor uw situatie. Neem dan contact op via +31 (0) 546 – 456 223 of vul het formulier hieronder in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze gegevens

Pioen Partners logo
Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 -08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@narrowcastingdisplay.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Share This