Instructievideo’s

Instructievideo's

Hier treft u de instructievideo’s voor NarrowCastingDisplay.

Instructievideo's

Een huisstijl aanmaken

Een huisstijl is een pagina die gebruikt wordt voor één of meer pagina’s. De huisstijl is een achtergrondpagina met een vast opmaak.

Hierin zijn bijvoorbeeld de achtergrondkleur, logo en tijd op te zien. Het voordeel van een huisstijlpagina is dat wanneer er iets in de huisstijl aangepast dient te worden dit slechts op één pagina geregeld hoeft te worden.

Activiteitenpagina maken

Een pagina toevoegen waar een activiteit in wordt aangekondigd. Een veel voorkomende gebeurtenis. Per activiteit kunt u een pagina aanmaken. In deze video laten wij zien hoe u dit regelt en wat ingesteld kan worden.

Weerpagina maken

Het tonen van de weersverwachting trekt altijd de aandacht. In deze video laten wij zien hoe u eenvoudig een weerpagina kan aanmaken met de weersverwachting voor de komende 3 dagen.

Presentatie maken

Voor het weergeven van de verschillende pagina’s dient een presentatie aangemaakt te worden. In de presentatie wordt bepaald in welke volgorde de pagina’s worden getoond en ook hoe lang deze in beeld dienen te blijven.

Mediatheek beheren

In de mediatheek zijn alle afbeeldingen, video’s en YouTube filmpjes verzameld. In deze video laten wij zien hoe u eenvoudig aan de mediatheek kunt toevoegen en hoe het getoond wordt.

Nieuwsfeed maken

Wilt u in het scherm een doorlopende nieuwsfeed laten lopen of wellicht verschillende actuele nieuwsberichten tonen dan is daar de RSS feed voor. In deze video laten wij zien u dit kunt toepassen.

Opmaak mogelijkheden

In deze video laten wij een paar opmaakmogelijkheden zien. Er zijn veel opmaakmogelijkheden aanwezig. Het beste is deze zelf uit te proberen.

Programmaboek maken

Een scherm is gekoppeld aan een programmaboek. In een programmaboek is minimaal één presentatie aanwezig.

Het is ook mogelijk verschillende presentaties op te nemen. Zo kunt u op bepaalde momenten een andere presentatie laten zien. Bijvoorbeeld in de ochtend en andere presentatie dan op de rest van de dag.

Scherm aanmaken en instellen maken

Elke monitor of tv waar u op gaat presenteren dient eenmalig aangemaakt en ingesteld te worden. Schermen zijn ingesteld op een bepaalde resolutie.

Hier kunt u rekening mee houden zodat de weergave precies zo is zoals u het heeft opgemaakt. Daarnaast kan een scherm liggend of staand worden getoond. In deze video laten wij zien hoe u dit regelt.

Deze video is verouderd. Het instellen van het scherm is aangepast.

Zaalagenda pagina maken

Reserveringen in Zaalagenda kunnen op verschillende manieren worden gepresenteerd. Groot voordeel van het weergeven van de reserveringen op deze manier is dat het altijd actueel is.

U kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang een reservering getoond dient te worden. In deze video nemen wij de verschillende mogelijkheden met u door

Liggend en staande schermen instellen

Heeft u schermen met verschillende resoluties? Bijvoorbeeld liggende en staande schermen? Dit alles kunt u instellen en beheren. In deze video laten wij zien hoe u dit kunt doen.

Onze gegevens

Pioen Partners logo
Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 -08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@narrowcastingdisplay.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Share This