Monitor

Kies voor een monitor of beeldscherm. Hierbij zijn verschillende formaten mogelijk. De monitor of beeldscherm kan gekoppeld worden aan een PC, maar nog eenvoudiger is deze te koppelen aande Google Chromecast TV 4K voor Google TV.

U kunt kiezen uit een staande en liggende weergave van de monitor. Bij het opmaken van de pagina’s kunt u dit precies zo opmaken zoals u wilt.

TV / Smart TV 

Ook met een smart TV kunt u presentaties weergeven. Wij raden de browser van de smart TV niet aan. De browser van de smart TV is vaak niet geschikt voor het weergeven van animaties en filmpjes. Houd hier rekening mee bij uw keuze.

De Google Chromecast TV 4K voor Google TV kunt u aansluiten op uw (smart) TV via de HDMI aansluiting.

Bijna alle moderne televisies hebben tegenwoordig een USB aansluiting. Als je de Chromecast via die USB aansluiting met je televisie hebt verbonden dan zal de Chromecast aangaan zodra de televisie aanstaat. Deze manier van aansluiten heeft de voorkeur. Je hebt dan de meegeleverde stekker niet nodig. Je sluit het snoertje van de Chromecast aan op de USB aansluiting. Als je de televisie uitzet dan gaat de Chromecast ook automatisch uit.

Als je de Chromecast via een stekker rechtstreeks op het stopcontact is aangesloten (bijvoorbeeld omdat je televisie geen USB aansluiting heeft) dan kan je de stekker uit het stopcontact halen om de Chromecast uit te zetten.

Google Chromecast TV 4K voor Google TV

Waarom de Google Chromecast TV 4K voor Google TV gebruiken? Hieronder een aantal redenen:

  • klein apparaat wat gemakkelijk aan te sluiten is
  • lage kosten in aanschaf
  • eenvoudige bediening en installatie
  • aanzetten en automatisch starten van Narrowcasting display

Let op. Het gaat om de ‘Google Chromecast TV 4K voor Google TV‘. Gebruik de volledige omschrijving om het juiste apparaat te vinden. Hier vindt u verschillende verkooppunten.

App Narrowcastingdisplay.nl

Er is een app beschikbaar voor Android toestellen waarmee de presentatie van Narrowcastingdisplay verzorgd kan worden. De app vindt u in de Playstore. De App kan onder andere op de Google Chromecast TV 4K voor Google TV worden geïnstalleerd. De Google Chromecast TV 4K voor Google TV zorgt ervoor dat bij stroomuitval de presentatie automatisch weer opgestart wordt. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar.

Voor de app is Android 5.1 of hoger nodig.

In de installatie instructie Google Chromecast TV 4K voor Google TV staat beschreven hoe de app geïnstalleerd kan worden op de Google Chromecast TV.

Onze gegevens

Pioen Partners logo
Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 -08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@narrowcastingdisplay.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Share This