Monitor

Kies voor een monitor of beeldscherm. Hierbij zijn verschillende formaten mogelijk. De monitor of beeldscherm kan gekoppeld worden aan een PC, maar nog eenvoudiger is deze te koppelen aan een mediaspeler zoals de Minix.

U kunt kiezen uit een staande en liggende weergave van de monitor. Bij het opmaken van de pagina’s kunt u dit precies zo opmaken zoals u wilt.

Smart TV

Ook met een smart TV kunt u presentaties weergeven. Wij raden de smart TV niet aan. De browser van de smart TV is vaak niet geschikt voor het weergeven van animaties en filmpjes. Houd hier rekening mee bij uw keuze.

MiniX mediaspeler

Waarom de MiniX gebruiken? De omvang van de MiniX is gering. Hierdoor is deze eenvoudig achter een monitor of TV scherm te plaatsen. De MiniX wordt via uw eigen Wi-Fi verbonden. De NarrowCastingDisplay App wordt geïnstalleerd op de Minix en zorgt ervoor dat uw presentaties worden weergegeven. Een groot voordeel van de MiniX is tenslotte de automatische opstartfunctie. Zodra de MiniX wordt aangezet begint uw presentatie automatisch weer te draaien.

App Narrowcastingdisplay.nl

Er is een app beschikbaar voor Android toestellen waarmee de presentatie van Narrowcastingdisplay verzorgd kan worden. De app vindt u in de Playstore. De App kan op de Minix mediaspeler worden geïnstalleerd. De Minix zorgt ervoor dat bij stroomuitval de presentatie automatisch weer opgestart wordt. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar.

Voor de app is Android 5.1 of hoger nodig.

In de installatie instructie Minix staat beschreven hoe de app geïnstalleerd kan worden op de Minix mediaspeler.

Onze gegevens

Pioen Partners logo
Pioen Partners b.v.
Twentepoort West 38
7609 RD Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@narrowcastingdisplay.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Share This