Speciale deur weergave Zaalagenda

door | nov 3, 2020 | Nieuws

Voor het weergeven van de reserveringen uit Zaalagenda is een speciale optie toegevoegd voor het weergeven bij een zaal. U kunt hier een scherm plaatsen waar specifiek de informatie van die zaal komt te staan. Hierbij is er nu ook de mogelijkheid om een logo van de relatie te tonen. Deze kan in Zaalagenda worden vastgelegd.

Instelling Zaalagenda in Narrowcasting Display voor zaalweergave

Bij de instellingen kunt u aangeven dat het om een deur weergave gaat. In het geval het gaat om de deur weergave dient de specifieke zaal geselecteerd te worden en daarbij wat hier getoond moet gaan worden.
Een andere toevoeging betreft het kunnen aangeven van een alternatieve pagina in het geval er geen reservering is. Dit geeft de mogelijkheid om in het beeld iets te tonen in het geval de zaal niet bezet is.

Google Chromecast 4K met Google TV

Presenteren gaat nu heel eenvoudig met de Google Chromecast 4K met Google TV. Installeer de Narrowcasting display app hierop en sluit de Chromecast aan op TV of monitor. Presenteren is nu heel makkelijk geworden. Geen dure apparaten of software nodig om perfecte...

Lees meer

Vernieuwde Narrowcasting Display app

De Narrowcasting Display app is vernieuwd. Er waren problemen dat de naar verloop van tijd de app begon vast te lopen en daardoor opnieuw opgestart diende te worden. Er zijn verbeteringen doorgevoerd waardoor het vastlopen niet meer voorkomt. Een van de aanpassingen...

Lees meer
Share This